Ritmurile Gipsy Eye la Sighisoara

Asa cum v-am promis, ne-ati vazut dansand in Piata Cetatii din Sighisoara. Intr-o noua formula am reusit sa ducem mai departe mesajul Gipsy Eye. A fost prima aparitie oficiala pentru Andreea, Cerasela, Diana, Rebeca si Sorinel.
Ne-am simitit minunat, iar turistii au fost foarte fericiti sa invete ritmurile din satra.
Urmeaza cateva impresii la cald despre prima noastra aparitie la Festivalul Proetnica :

Diana spune:

diana1

 La inceput am avut emotii, dar reactia publicului la aparitia mea m-a facut sa dau tot ce am mai bun si a meritat. La final au venit turistii si sa ma roage sa fac poze si sa dau autografe. M-am simt minunat si stiu ca a fost un prim pas spre viitoarea mea cariera.

  
Rebeca spune:

RebecaA fost foarte frumos, am avut mari emotii si nici acum nu-mi vine a crede ca am reusit sa sa ii fac pe acei oameni sa ma aplaude cu atata entuziasm. Sunt mezina trupei si ma bucur enorm ca am sansa sa fac parte din Gipsy Eye.

 

 

Cerasela spune :Cerasela

 Am dansat desculta si la final mi-a curs sange din piciorul drept ; dar parca n-am simt durerea. Felul in care ne priveau spectoatorii cu admiratie m-a facut mandra ca sunt tiganca si am dansul in sange.

 

Andreea spune:

AndreeaMi-a fost rau toata ziua si cand am intrat pe scena nu credeam ca o sa pot termina dansul. Ce m-a fauct sa continui au fost colegii mei si publicul extraordinar din Sighisoara care mi-a dat energie cu fiecare ropot de aplauze.

 

 

Ionut Stan spune:

Ionut StanMi-a fost dor de « iec, dui, trin, star Gipsy Eye » si sunt bucuros ca am spart gheata si am dansat in Capitala Culturala a Romaniei. Avem forte proaspete, tineri talentati care dau mai multa energie trupei pe care apoi o transmit publicului.

 

 

 Macinoi spune: Macinoi 

Imi place nespus ca la fiecare spectacol pe care il am gasesc ceva nou. La Sighisoara am descoperit frumusetea dansului pana la extenuare. Mi-a placut foarte mult dupa spectacol sa ii invat pe turisti sa danseze pe ritmuri tiganesti.

 

 
Ghiocel spune:

GhiocelAs dansa pentru acest public minunat o zi si o noapte fara intrerupere. Am atata energie incat nu ma mai pot opri. Sper ca si maine sa le demonstrez tuturor cat de frumos este dansul romilor caldarari.

 

 

Sorinel spune:

Sorinel A fost cea mai frumoasa zi din viata mea deoarce am fost pentru prima oara in fata unui public atat de numeros. Mi-a placut sa fac duet cu Macinoi si sa vad fetele dansand dupa vocea mea. Sper sa nu ma opresc aici si la anul sa scoatem un album cu melodiile noastre.

 


Enrique spune:

EnriqueMi-a placut ca au fost multi oamenii care ne aplaudau. Am avut emotii dar m-a salvat tarabana, instrumenul la care vreau sa cant.

2 Comments Add yours

  1. Sorinel says:

    Sunteti toti niste artisti adevarati ionut,ghiocel,macinoi,andreia,rebeca,diana,cerasela..mea.parut.f. Rau ca nu am putut sa fiu si eu cu voi la mare dar ma bucur mult pt voi ati facut ceva f.frumos la mare vam pupat pe toti( sorinel)

  2. macinoi says:

    da ma sorinele..mare pacat ca nu ai venit …dar data viitoare sa stii ca nu mai acceptam nici un refuz

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s