Flash Mob for Roma cu Cristi Nucă la Festudis!

Task force-ul mesagerilor impotiva discrimnarii a prins contur. Astazi de la orele 20.00 in fata Casei de Cultura a Studentilor din Iasi veti avea sansa sa faceti cunostinta cu primii membri ai echipei de soc ce va cutriera Moldova.

Condusi de Macinoi, Rebeca, Diana, Nicoleta, Ghiocel, Ancuta, Mela, Nicoleta 2, Ionut, Dragos, Stefan, Stefana, Pisicuta si nu in ultimul rand Cristian:) va vor invata ce inseamna flsh mob for Roma in strada mare.

Cu puterea vocii lui Cristi Nuca si cu miscarile trupei de dans GipsyEye echipa de soc va face cunoscut tutor participantilor scopul proiectului, noua misiune a mesagerilor si nu in ultimul rand faptul ca mai sunt locuri pentru viitori mesageri.

Va asteptam cu drag la spectacol . Retinti” Flash mob for Roma: GipsyEye si Cristi Nuca la Casa de Cultura a Studentilor in cadrul celui mai puternic festival studentesc: FestudIS 2011.

One Comment Add yours

  1. Feda says:

    Chiar daca nu mai sunt pitnrre noi,muzica lor ii face sa traiasca pentru totdeauna.Nu stiu daca TV-urile au prezentat spectacolele lor,poate doar canalele de muzica.Am auzit ca s-au scos CD-uri cu muzica lor si a altora,colectiile “oldies but goldies” daca nu ma insel.Multumesc pentru mesaj.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s