Voluntari francezi la Clubul “inimi pentru inimi”

Dupa o lunga absenta, intre vacanta si alte planuri nu am reusit sa tinem pagina informata, revenim insa cu marturiile unei zile speciale, cea de astazi.
Ziua de azi a fost o zi speciala atat pt copii din clubul Inimi pentru inimi cat si pt noi,voluntarii mai”vechi”,dar si pentru cele 3 voluntare care au venit azi:Mihaela Haratu, Julie si Perie.Mihaela este profesoara de limba franceza la Col.Teh

. Cai Ferate Unirea din Pascani iar cele doua fete sunt din Franta si stuziaza la Iasi la UAIC,sociologie.Programul de azi a fost cu totul diferit, Stefana, Dragos si Nadir s-au asezat cuminti in bancute alaturi de copii si au fost atenti la “lectia de franceza”. A fost o lectie la care s-a cantat, s-au invatat notiuni elementare in lb fr., s-au spus poezii si ne-am simtit bine cu totii. Dar nu am putut sa incheiem pana ce copilasii nostri nu au facut si ei un mic spectacol pt doamnele venite si la randul lor au cantat si recitat poezii atat in romana cat si franceza. Abia asteptam cu totii ca saptamana viitoare sa ne intalnim din nou cu voluntarele cele noi cand vom reveni si cu marturii de la ele despre munca de voluntar in programul Inimi pentru inimi.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s