Cristi viseaza sa fie om al pacii!

Ferariu Cristi Anton
Imagine

Cristi este unul membru cu drepturi depline ale  clubului Inimi pentru inimi, pe care vi-l prezentam. Are 9 anisori si locuieste impreuna cu parintii si cei 3 frati ai sai.
Ne marturiseste ca ii place mai mult la scoala decat ii placea la gradinita. Parerea lui de rau e ca nu a fost niciodata intr-o vacanta, dar s-a distrat deseori alaturi de prietenii sai mergand pe la Siret. Insa isi doreste tare mult sa vada marea, caci din ce-a vazut la tv ii pare fantastica.
Ca un baiat care nu se dezminte, ii plac jocurile specifice baietilor si isi doreste sa aiba un pistol adevarat in posesie, motiv pentru care viseaza sa devina politist atunci cand va creste, cu siguranta asta ascunde si ceva spirit civic 🙂
Ii place sa deseneze si ii place sa joace fotbal, insa nici limba franceza nu ii displace dintre materiile care se predau in scoala.
La club vine alaturi de Mihaita, colegul sau din clasa, impreuna cu care sta in banca a 3-a.
Desi putin cam pretentios la mancare spune ca ii face placere sa deguste salata de boeuf a mamei, pe care n-o refuza niciodata.

One Comment Add yours

  1. simona says:

    Bravo Cristi. Si ce iti place la scoala? Pe vremea mea, faceam caligrafie. Faci si tu caligrafie? A, si mie personal nu-mi placea muzica, fiindca cantam foarte fals. Dar sa nu-ti doresti pistoale. Par ele frumoase, dar nu sunt. Poti sa ranesti oamenii cu ele. E fain ce faceti aici. Cati copii aveti la club? Si la ce materii ii ajutati?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s