Temele si solidaritatea „non-formale” pe primul loc!

Noua, voluntarilor dar mai ales copiilor de la Clubul Inimi pentru inimi ne place enorm sa ne jucam, insa de fiecare data cu folos. Si exact asta ne invata educatia non-formala: cum putem prin joc, prin metode placute si adaptate copiilor sa le dezvoltam abilitatile, cunostintele, atitudinile si creativitatea .DSC_0231

Astfel ca ne jucam cat ne jucam: coloram, dansam, invatam cantece dar temele nu le neglijam niciodata. Vo luntarii ii susţin si ajuta pe copii să-şi efectueze temele si informaţii noi.  Suntem bucurosi ca de la inceputul anului scolar avem mai multi copii de la bobocei de clasa intai pana la „veteranii” din clasa a patra. Astfel ca si „homework’urile sunt si ele diferite. Insa asta nu-i impiedica cu nimic pe voluntari sa le acorde atenţia de care au nevoie pentru ca a doua zi sa se prezinte onorabil la şcoală. Din contra,  am descoperit o noua forma de SOLIDARITATE car20131009_133455e este din ce in ce mai mult prezenta printre copilaşi, cei mari chiar le acorda sprijin si ii meditează pe prichindei la efectuarea temelor.

Incheiem cu un mic anunt: de săptămâna viitoare începem pregătirile pentru ca o parte din copii sa vina la Paşcani si sa participe la evenimentul organizat pe data de 25 octombrie de Asociaţia GipsyEye împreună mesagerii impotriva discriminarii. V-am facut curiosi? Stati cu ochii pe noi! vom reveni cu mai multe informaţii despre acest eveniment cat mai curând!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s