Vino sa-ti faci prieteni din Franta!

In perioada 14-21 februarie avem bucuria sa fim gazdele unui schimb de tineri cu o  asociatie din Franta.

10 tineri din St-Etienne poze marsiliaaa 320huhhu 407  vor veni sa petreaca o saptamana in Romania. Sunt curiosi sa vada cum traim, cum stim sa ne distram si mai ales sa isi faca noi prieteni. Daca vrei sa dansezi, sa gatesti, sa faci activitati non formale si mai ales sa devii mesager impotriva discriminarii contacteaza-ne acum. IMPORTANT: Pentru cei care sunt la scola va putem obtine invoire de la cursuri.

Timp de o saptamana 24 de persoane de origine romana si franceza vor locui,manca,desfasura activitati non-formale si invata impreuna . Sapte baieti si  trei fete,cu varste cuprinse intre 15 si 23 de ani, insotiti de 2 profesori  formeaza grupul francez , ce timp de sapte zile vor veni la Pascani,mai exact in suburbia Sodomeni pentru a descoperi cum traiesc romanii,cum traiescrromii din Romania,care le sunt traditiile si obiceiurile.

Pentru a forma grupul ce reprezinta Romania in acest proiect,mai avem nevoie de inca 6 persoane (atat fete cat si baieti) care sa se incadreze in intervalul de varsta 15-23 de ani,sa fie deschisi si dornici de noi experiente!  Pentru mai multe detalii si pentru a va inscrie la proiect contactati-ne la telefon:0040746717615 sau la email gipsyeye2008@yahoo.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s