Săptămâna 2-06 martie

Prima data , la inceputul primei saptamani din luna martie , ne-am concentrat pe facutul temelor dar asta dupa ce copii ne-au oferit cu zambetele lor dulci , mici cadouri vestitoare ale primaverii.Am fost trei persoane , eu Elodie , Stefana si Iulian care ne-am uitat peste temele copiilor. Partea mea a fost sa il ajut pe unul dintre copii sa faca o barca , acest lucru fiindu-i de folos la teme.Apoi ceilalti copii au vrut sa le fac si lor acelasi lucru…Apoi , fiecare cu grupul sau , a lucrat niste notiuni. Majoritatea copiilor cu varsta intre 8 si 10 ani au lucrat exercitii la franceza.Treptat, au invatat sa scrie cuvinte pe care ei deja stiau sa le pronunte bine.

11045538_797258220349229_357230083_oSi miercuri 4 , dupa ce le-am urat bun venit copiilor mai mici , i-am asezat pe toti impreuna in fata biroului si apoi i-am invatat sa cante <<une souris verte>>. Trebuie sa mentionez ca acest lucru nu a fost foarte usor pentru ei. Dar s-au amuzat foarte tare.Si noi am ras cu totii.Apoi noi i-am pus de asemenea sa invete o poezie despre primavara. Dupa au ajuns si copii mai mari. Am facut temele cu ei , ne-am jucat. Si timpul a trecut foarte repede pana in momentul in care a trebuit sa plecam de acolo.

Vineri 6 martie, putini copii au fost prezenti , ceea ce ne-a permis noua : Bianca , Iulian , Nadir , Elena DSC_0755, Marina si eu Elodie , sa ne impartim in grupuri mici. Cei mai mici s-au jucat , in timp ce cei mai mari s-au uitat pe lectii. Eu (Elodie) am fost in grupul ce s-a jucat <<pouet, pouet>> , in acest joc trebuia sa desenam diverse lucruri de exemplu <<marea este albastra>> cine desena , trebuia dupa sa traduca si sa scrie in franceza. Astfel , prin jocul acesta , au mai invatat cateva cuvinte. Am incercat sa imortalizez prin fotografii orice moment. Acest lucru a fost pe placul copiilor , in mod sigur , deoarece i-am putut surprinde in diferite ipostaze. Si la sfarsit , le-am impartit hainele pe care am reusit sa le colectam pentru ei , momentul il puteti vedea in fotografii. 11065039_934838669881025_519010943_o Prima data , am adus hainele pe care le-am colectat si hainele au fost trimise de catre Erica din Italia. Am ales împreună cu Nadir , Stefana , Marina , Iulian haine in stare buna si potrivite pentru fiecare copil in parte. Le-am pus in pungi pe care am scris numele lor. Si intr-un final am dus aceste pungi si le-am impartit copiilor.
Ii multumim Ericai pentru ajutorul acordat.11065191_934838776547681_1554745696_o

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s