Lasă marea…dacă vrei să te răcoreşti vino la Cozmeşti !

on

Dragii mei, ştiu că e august, e cald şi că NU toată lumea visează la mare, la soare şi poate la alte lucruri atât de îmbietoare . Fac un apel către cei care au timp liber să vină alături de noi şi să-i sprijinim pe copii de la Cozmeşti. Eu spun ca sunt nişte copii minunaţi dar mai bine vă las pe voi să-i descoperiţi.fff 22 iul 2016 023.JPG
Aşa cum bine ştiţi, clubul « Inimi pentru inimi » de la Cozmeşti funcţionează şi pe perioada estivală. Avem un program mai lejer presărat cu jocuri, concursuri, discuţii delicioase şi bineînţeles teme ! Tema principală este să-i ajutăm pe copii să citească, să cunoască literele, cifrele şi mai ales să fie deschişi, solidari şi să redescopere.
Veţi « lucra » în echipă cu trei tineri francezi, voluntari permanenţi ai asociaţiei precum şi tineri romani cu experienţa de la care aveţi ce învăţa.
Pentru cei care visează să devină profesori, traineri de tineret sau animatori centre de vacanţa este o şansă bună să vă pregăti. Nu vă trebuie decât motivaţie, timp şi bineînţeles un instructaj serios la început de drum. Cei care au idei de jocuri, activităţi sunt mai mult decât bineveniţi.
Programul e simplu : în fiecare zi de la 09.45 până la 13.30h, de luni până vineri. Se asigura transport Paşcani-Cozmeşti şi retur.
Aşa că cei care vor să vină să se răcorească ( avem un duş rece la scoală şi Şiretul nu e departe) vă aşteptăm la Cozmeşti.
Contact : telefonul voluntarului 0744210506 , facebook gipsyeyey2008@yahoo.com
I.S.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s