A.C.T.I.V.i PE DOUA ROTI!

Afis A3 1 iunie 2019-01 (1)Intrecere pe biciclete de Ziua Internationala a Copilului.

Vineri 31 mai , incepand cu orele 09.00 toti copiii cu varste intre 3 si 16 ani din comuna Stolniceni Prajescu sunt asteptati sa se intreaca in cel mai ACTIV concurs de biciclete .

Startul se va da din curtea Scolii Gimnaziale CozmestiConcursul de biciclete se va desfasura pe categorii de varste si va avea doua trasee.

Primul  este destinat copiilor prescolari. Acestia se vor intrece in curtea scolii si vor putea folosi biciclete cu roti ajutatoare si cel mai important vor putea fi ajutati de parinti.

Al doilea traseu va strabate satul Cozmesti pe o lungime de aproximativ trei kilometri si va avea un nivel de dificultate adaptat copiilor cu varste intre 9 si 16 ani.  Traseul va fi semnalizat cu indicatoare iar voluntarii locali ii vor indruma pe concurenti.

ATENTIE!! Vor putea intra in concurs doar participantii care la ora stabilita se vor prezenta cu o bicicleta valida din punct de vedere tehnic si cu echipament de protectie. REGULAMENTUL CONCURSULUI poate fi descarcat de REGULAMENT

Pentru inscrieri este necesar completarea unei fisa de inscriere ACTIV PE DOUA ROTI de catre un parinte sau reprezentant legal al copiilor la sediul Asociatiei Gipsy Eye. Ultimele inscrieri se vor putea face chiar si in ziua intrecerii.

La finalul concursului toti copiii dar si parintii sunt asteptati in curtea scolii pentru festivatatea de premiere. Tot aici organizatorii v-au pregatit  ateliere distractive precum muzica, dans, facepainting, darts dar si multe  suprize pentru copii.

Aceasta initiativa  face  parte din cadrul proiectului ACTIV-Actiuni Comunitare pentru Toti-Incluziune pentru Viitor,care se desfasoara pe o perioada de 36 de luni ,in satele Stolniceni Prajescu si Cozmesti din comuna Stolniceni Prajescu judetul Iasi , este implementat de catre Centrul Diecezan Caritas Iasi in parteneriat cu  Asociatia Gipsy Eye , Primaria comunei Stolniceni Prajescu si , Scoala Gimnaziala Cozmesti.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s