A venit vacanta!

on

Petrecerea copiilor Activi!

Va mai aduceti aminte de bucuria sosirii vacantei? Doamne, cat entuziasm! Copii de la ACTIV au sarbatorit cu totii intrarea in bine meritata vacanta de vara. Nu stim daca ea, the summe holiday, cum zic americanii  a venit cu trenul din Franta sau din alta parte, cert este insa ca a adus cea mai frumoasa petrecere.

Gradinita Cozmesti a fost decorata frumos inca de joi. Copiii impreuna cu voluntarii si pedagogii s-au intrecut in a pregati programul: dans, pedepse pline de haz si muzica preferata.

Intrarea s-a facut pe baza de intrebari de cultura generala. Copii au dansat si au invatat sa danseze brasoveanca, menaito sau pinguinul. S-au intrecut pe ei insisi la sesiunea de karaoke . Cel mai asteptat moment a fost ce in care copii si-au facut declaratii unii altor scriind pe o foie lipita pe spate ce le-a palcut cel mai mult la colegii lor.

„Ai fost cel mai bun coleg” „Mi-a placut foarte mult sa lucram impreuna , „ te iubesc sora mea frumoasa”  au fost doar cateva dintre declaratiile de prietenie dintre elevi. A iesit o petrecere de zile mari si fiecare a plecat acasa zambind.

Nu vor ramane insa mult timp , caci chiar daca au terminat orele la scoala, noi le-am preagatit o vara cu multe evenimente frumoase: excursii culturale, initieri in diferite jocuri precum si multe atelire de creatie.

PS: Toti cei care aveti timp liber si entuziasm va asteptam alturi de noi ca voluntari. Va garantam o vara plina de surprize alaturi de copii. 20190614_10251320190614_10273020190614_11424820190614_114252

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s